Lite uppdatering:

Jag har nu skrivit en hel del om vår kultur också kritiserat den på många sätt, men jag tycker det är viktigt att bli medveten om hur de här sakerna som pågår i samhället. Medvetenhet krävs för att inse problemet och därefter gå mot det positiva. ”Man måste inse att man sitter i ett fängelse för att ta sig ur det”. Mitt tema i mina texter är att visa på vad som skapar negativa tendenser hos individen och därmed i samhället. Jag vill visa detta på olika sätt och sedan ge förslag på positiva alternativ. Jag håller på och fixa några texter nu om mat, medicin och droger som jag snart ska lägga upp. Samtidigt har jag ett stort projekt på gång om att vakna upp ur alla illusionerna. Angående mina texter är här lite olika tips om dokumentärer som handlar om kulturen, marknaden och manipulation på olika sätt:

Shock doctrine (Baserad på ”chockterapi” boken av Naomi Klein som visar hur USA indoktinerat latinamerika med olika metoder, mycket sevärd)

FrankenFed (Om Federal Reserve, hur de stora länderna I världen drivs av privatägda centralbanker som skapar pengar av ingenting)

Life and debt (En dokumentär från Jamaica om hur små länder domineras och utnyttjas av främst USA och västvärldens ekonomiska agendor.)

The End Of America (Från prisvinnande filmskapare som visar hur Amerikas demokrati är hotad och drar intressanta paralleller mellan den nuvarande situationen och hur fascism och diktaturer har uppstått i det som tidigare var ”fria samhällen”.)

The Corporation (En kanadensisk dokumentär som analyserar och kritiserar dagens storföretag och vad deras utnyttjande beteende egentligen gör för samhället I stort.)

The century of the self (Handlar om psykologen Sigmund Freud och hans teorier om människans omedvetna drivkrafter. Dessa blev startpunkten för reklampåverkan, PR och försök att påverka människor att konsumera mer genom olika strategier inriktade på begär.